Full runde

Alle de tolv lagene skal i aksjon i løpet av helgen.

Lørdag 29.10 kl 1715: Nøtterøy – Drammen
Nøtterøy er på nedrykksplass for øyeblikket, men avstanden opp til eksempelvis 6.plass er bare tre poeng. Drammen er på 3.plass og jakter poeng som kan føre blåtrøyene et hakk nærmere serieleder Runar. Oppgjøret ser du i Nøtterøyhallen.

Søndag 30.10 kl 1500: Viking – Sandefjord
Kvalikplass og bare to seiere på seks kamper er neppe helt etter planen for Robert Lechte (bildet) og Viking. Nå er kampen lagt til Nye Loen Nærbø i håp om å få mer engasjement ute i distriktene, som kanskje kan inspirere til ytterligere klatring på tabellen. Sandefjord er tabelljumbo uten poeng. Løsner det her?

Søndag 30.10 kl 1730: Herulf Moss – Haslum HK
Herulf Moss inviterer regjerende seriemester Haslum til dyst med nye tribuner i Mossehallen. Lagene er tabellnaboer, Herulf på 7. med fire poeng, Haslum på 6. med seks poeng før duellen.

Søndag 30.10 kl 1800: Runar – Elverum
Serielederen tar i mot en antatt medaljekandidat til dyst i Runarhallen. Med seks poeng på 5.plass er det da også bare to poeng opp til både bronse og sølv for Elverum, som viste mye positivit i returoppgjøret mot det spanske storlaget Valladolid.

Søndag 30.10 kl 1800: ØIF Arendal – Follo
Stedet er Nedeneshallen. Leif Gautestad og hans menn tar i mot ringreven Jan Ivar Lorentzen og hans Follo til dyst. Fire poeng skiller lagene i Follos favør, og gjestene ønsker å holde tritt med de øvrige medaljekandiatene. Men i Arendal er det aldri enkelt.

Søndag 30.10 kl 1845: FyllingenBergen – BSK/NIF
FyllingenBergen slikker sine sår etter syv måls tap i Drammen i siste serierunde og exit i NM i midtuken. For gultrøyene på 4.plas var det imidlertid første serietap denne sesongen. BSK/NIF er på 8.plass, men har bare tre poeng opp til FyllingenBergen. Hvem tar poengene i Framohallen?

Full runde og underholdning i seks arenaer denne helgen. Ta deg en tur du også!

(NTH Web.red)