Fremtiden skal formes

 

Norges Håndball har engasjert Haslum-trener Tom Eirik Skarpsno (bildet) og Einar Veierød fra Runar til å trene det nye Guttelandslaget. Pål Oldrup Jensen og Trine Haltvik skal trene det nye Jentelandslaget.

– Vi jakter mer på typene enn vi ser etter spillere som er best akkurat nå, sier Veierød.

 

47 spillere født i 1994 og 1995 er innkalt til Guttelandslagets første samling i Larvik. Spillerne er delt i to grupper og skal dermed ha to ulike samlinger.

 

På samme måte skal Jentelandslaget med 41 spillere fra 1994 og 1995 deles opp i to puljer med to ulike samlinger. Pål Oldrup Jensen og Trine Haltvik har ansvaret for disse samlingene.

 

– I samarbeid med de regionale trenerne har vi plukket ut spillerne som nå er innkalt, sier Pål Oldrup Jensen. Han er klar på at det så langt «ikke er noen tog som er gått for noen» i forhold til mulige kandidater til dette laget, som består av spillere født i 1994-95.

 

– Vi har øyne og ører åpne, og akter å se så mange spillere som mulig, blant annet i Bjørklund Cup og andre aktiviteter framover, sier Oldrup Jensen.

 

Gjennom de nye ndslagene vil fremtidens Norge bygges. Se hele innkallingen til samlingene til GUTTELANDSLAGET og JENTELANDSLAGET.