Flint sikret opprykk

Det gjenstår fortsatt 5 serierunder i 1.divisjon. Men med 21 seiere på de første 21 kampene har Flint-jentene feid all tvil og teori til side. Det blir Postenliga-spill neste sesong.

Flint, som trenes av den gamle ringreven Pål Oldrup Jensen, slo Rygge 25-21 i oppgjøret i Østfold søndag, og spikret dermed opprykket.

Tønsberg-klubben har startet arbeidet med forberedelsene til Postenligaen neste sesong, og har blant annet sikret seg signaturene til Emily Stang Sando og Marianne Iversen fra fylkeskollega Larvik.

Nå intensiveres naturligvis arbeidet med å forberede seg på spill i den gjeveste serien, og blant annet lokaloppgjør mot nettopp Larvk.

Norsk Topphåndball gratulerer Flint med opprykket!

Foreløpig er Sola det andre laget som rykker opp fra 1.divisjon, mens Fredrikstad ligger an til å spille kvalifisering. Et ujevnt antall spilte kamper gjør imidlertid at situasjonen kan endre seg for flere av lagene.

Blant annet kommer Skrim fra Kongsberg som en utfordrer til kvalikplassen; 23 poeng på 19 kamper, mot Fredrikstad sine 26 poeng på 21 kamper.

Men for Flint sin del er altså all tvil feid til side.