Flere TV-sendte kamper?

Håndball er som skapt for norske forhold. Postenligakampene avvikles i høst- og vintersesongen, og kan normalt kombineres med turer -med eller uten ski på bena- på dagtid.

Dessverre er det slik at geografien i Norge ikke gjør alle kamper like tilgjengelig. Er du en av den store mengden mennesker som ønsker å se sitt lag på TV? Eller en som liker håndball, og ønsker å kunne få noen flere alternativer på skjermen?

Hva kan du gjøre for å få flere håndballkamper på TV?

TV2 ønsker å formidle gode arrangementer med bra stemning til TV titterne. Der kommer du og dine venner inn. Dra på kamper og få dere gode håndballopplevelser. I tillegg til at dere kan kose dere med gode håndballkamper bidrar dere til å øke sansynligheten for at deres klubb kan komme på TV.

For TV2 og deres annonsører er også opptatt av hvor mange som ser på kampene på TV. Dersom du ikke har anledning til å se kampen live er det derfor viktig at du og alle håndballintreserte du kjenner ser kampene på TV. Gode TV tall over tid gir TV bedre anledning til å kunne prioritere flere kamper.

Lørdag er det Postenligakamp mellom Stabæk og Selbu på TV2 Zebra fra klokken 15.10. Kampen følges opp kl 17.15 med kvartfinale for herrer mellom Haslum og Drammen.

Vi ønsker deg en god helg i en håndballhall nær deg, eller i en god stol foran en TV-sendt kamp. Er det noen som ber deg komme deg opp av godstolen får du si at du støtter håndballen og klubben din.