Fire kamper

Fire kamper står på menyen i Postenligaen damer denne helgen. Det er den 18.serierunden som nå skal kompletteres.

Flint Tønsberg – Byåsen spilles søndag kl 1730.

Flint kjemper for å unngå kvalikplassen. Selv om Tønsberg-laget er både ungt og talentfullt, holder neppe motivasjonen mot et Byåsen-lag med et godt grep om sølvmedaljene. Byåsen trengte en omgang mot Stabæk for å våkne, og gjør neppe samme tabben om igjen. Emily Stang Sando (bildet over) og Flint skal ikke undervurderes, men Byåsen er selvsagt klar favoritt.

 

Nordstrand – Selbu spilles søndag kl 1800.

Christine Homme (bildet t.h.) og Nordstrand har EN oppgave her. Å vinne. Fire poeng opp til kvalikplassen, dog med en kamp mindre spilt enn Levanger, gjør at tap her kan gi en veldig tung innspurt for Oslo-laget. Tungt kan det også blir for Selbu, som med sin sisteplass har hele 7 poeng opp til kvalik pr i dag, og slikt sett allerede synes fortapt.

Bunnoppgjør med hjemmeseier til slutt, er vårt tips.

 

Levanger – Storhamar spilles søndag kl 1800.

Rakel Bragadottir (bildet t.v.) og Levanger har klatret til 6.plass og sanket 15 poeng så langt i sesongen. Det er utvilsomt fortsatt en fare for å falle ned i striden om kvalikplass igjen, så noen hvileskjær bør ikke trønderne tillate seg.

På motsatt banehalvdel står et Storhamar-lag med topp motivasjon og mulighet til å overta 4.plassen om det blir seier her. At Hamar-laget derfor vil gi alt i Trønderhallen er det liten tvl om. B som utgangstips, men se definitivt opp for Levanger.

 

Fredrikstad – Vipers spilles søndag kl 1800.

27-23 mot Tertnes i siste hjemmekamp var imponerende av Fredrikstad og Emilie Wernersen (bildet). Et offensivt forsvar i Vipers er aldri lett å møte, og de rosa trøyene fra sørlandet har da også motvisjon for å unngå å havne i striden om kvaliken. Publikum i Kongstenhallen kan glede seg tl det som trolig blir et tett og jevn møte mellom to tabellnaboer som begge har motivasjon.

(NTH Web.red)