Fin håndballhelg

 

Tonje Larsen og Camilla Herrem har kjempet innbitt om poeng og seiere i flere dueller mellom Larvik og Byåsen. Denne helgen har de to landslagsvenninnene høyst ulike utgangspunkt for klubbkampene de skal ut i.

Larvik er i Russland for å spille den siste gruppespillkampen i Champions League gruppe D. Før kampen er Larvik klare for hovedrunden, som gruppevinnere. Dermed kan laget spille med senkede skuldre.

 

Dinamo – Larvik går på på TV2Sport allerede kl 1200 lørdag.

 

I gruppe A har Byåsen langt større press på seg. Motstander er Leipzig, og det er kun seier som er godt nok for Byåsen om man vil videre i Champions League. Med tanke på at kampen i Trondheim endte med knapp 24-23 seier til Byåsen, blir det utvilsomt en tøff oppgave i Tyskland. Vi er spent på hva en skadefri Byåsen-tropp kan få til.

 

Leipzig – Byåsen går på TV2 sport søndag kl 1545.

 

For full oversikt over stillingen i Champions League før avgjørelsen faller denne helgen, klikk HER.

 

Herrene lader opp til EM i Østerrike, og generalprøven før tirsdagens EM-møte med Kroatia, er Norge – Sverige i Oslo Spektrum lørdag. Her håper vi naturligvis at så mange som mulig faktisk finner veien til tribunene i Spektrum, og følger Robert Hedins mannskap live i møtet med søta bror.

 

Men Norge – Sverige går også på TV2 kl 1615 lørdag, for oss som ikke har mulighet til å være i Oslo.

 

På toppnivå avsluttes helgen med seriekamp i Postenligaen for kvinner aøndag, der Nordstrand – Tertnes spilles kl 1800. Kanskje vil Lillann Eeg Kjærnsmo og Nordstrand ta nye poeng på hjemmebane her?