Erevik og Norge

Norge trengte minst uavgjort mot Hellas for å vinne gruppen. Det endte med seier 31-25 i Trondheim.

Til pause stod det 17-12 til Norge.

Kampen ble preget av halvfulle tribuner med tilskuere i feriemodus, og et norsk lag med flere sentrale spillere ute og forsvarsformasjoner og oppstillinger som man normalt ikke ser når det virkelig gjelder.

Men enkelte fravær og feriemodus til tross, Norge gjorde en helt ok kamp mot Hellas. Ole Erevik er tett oppunder 50 % hva redninger angår, og både Christoffer Rambo og André Lindboe viste hvorfor Elverum-trener Christian Berge hadde grunn til å smile fra tribuneplass.

– Jeg får mange fine utspill og mye rom å løpe på, og føler jeg bruker mulighetene godt, sier Norges toppscorer, André Lindboe (9 mål) til TV2 etter kampen.

Lindboe konkurerer med Håvard Tvedten («pappaperm») og Magnus Jøndal på venstrekanten.

– Jeg må bare stå på og kjempe videre, oppsummerer Lindboe.

Bak stod Ole Erevik en god kamp.

– Forsvaret klarer seg fint, selv om konstellasjonene var uvante, sier målvakt Ole Erevik, og viser til at flere sentrale norske spillere som normalt ville stått i forsvar, var ute.

Og Erevik konkluderer:

– Vi gjør en helt ok kamp.

Seieren i gruppa gjør at Norge er toppseedet før trekningen av gruppespillet til EM i Serbia 2012. Norge møter dermed en gruppevinner og to gruppetoere i sin EM-gruppe i mesterskapet i januar neste år. Trekningen av gruppene skjer i Beograd til uken.

Landslagssjef Robert Hedin omtaler også kampen som «helt ok». Hedin er fornøyd med å ha vunnet gruppa før trekningen, men han har ingen forventninger til hvilke lag som kommer opp av potten.

– Vi får ta det vi får.

Norske målscorere:

André Lindboe 9,
Einar Sand Koren 2,
Christoffer Rambo 7,
Espen Lie Hansen 2,
Sondre Paulsen 3,
Steffen Stegavik 2,
Harald Reinkind 1,
Vegard Samdahl 4,
Joar Gjerde 1.

PS: Vegard Samdahl sitt andre mål i kampen var hans mål nummer 100 for Norge. Joar Gjerde på sin side scoret sitt første.

(NTH Web.red)