• Foto: Trond Sørøy

En høstsesong med mange skader

Les mer om hva Cecilie Løvdal fra Gjepen sier til Trond Sørøy og «Håndballspiller»

Håndballen kan være brutal og denne høsten er intet unntak. Mange spillere er ute med skade(r). Trond Sørøy og «Håndballspiller» har snakket med en av de som er ute med skade, Cecilie Løvdal fra Gjerpen

Gjerpen har vært uheldige med skader i høst og har hele backrekka i startoppstillingen ute med kneskader. Skaden til Cecilie Løvdal var heldigvis ikke så alvorlig som fryktet og hun er sannsynligvis tilbake når eliteserien dras i gang over jul.

Cecilie Løvdal: «Jeg ble skadet mot Molde for fem uker siden. Jeg skulle ta en helt vanlig finte, så sviktet kneet og jeg kjente at både kneet og ankelen fikk seg en trøkk. Så kom det en skikkelig smerte i kneet og jeg var redd for hva det var. Jeg har aldri hatt problemer med kneet tidligere, så dette var noe nytt og det var vondt. Den uka jeg ventet på svar fra undersøkelsen fikk jeg ikke sove.»

Ute 6-8 uker.
«Jeg var så lettet over at det bare var et lite brudd og at jeg ville være tilbake etter 6-8 uker. Nå har jeg vært ute i 5 uker og det kjennes bedre ut. Jeg har ikke smerter nå og kan rette ut benet, så det føles veldig bra.»

Trener variert.
«Jeg har fått fullt opplegg med styrke, jeg er i svømmehallen og er mye på sykkelen. Jeg får trent godt – og det må jeg, så jeg er klar når jeg kommer tilbake. Jeg vil ikke henge etter. Nå gleder jeg meg først og fremst til jeg kan begynne å løpe igjen.»

Er med i miljøet.
«Jeg ønsker fortsatt å bidra i gruppa selv om jeg er skadet og de sier at de vil ha meg med på treningene og kampene og jeg prøver å oppmuntre de, skryte og heie så mye jeg kan. Så de merker at jeg er der. Jeg har forsøkt å være like mye i miljøet som vanlig. Det er viktig for meg.»

Tilbake 5. januar?
«Jeg håper jeg kan være med mot Follo 5. januar. Det hadde vært moro. Jeg skal bruke julepausen veldig godt og bli trygg på kneet igjen. Det var ingen skade på båndene i kneet, så det er stabilt. Nå jobber jeg hardt mot comeback i første hjemmekamp i januar. Da kommer jeg til å være vill på banen, da må nok de andre roe meg litt ned. Det gleder jeg meg så til.»

Vært uheldige.
«Vi har hatt mange skader i høst og hvorfor vi er så hardt rammet er ikke godt å si. Vi trener godt og trener mye forebyggende, så vi har vært uheldige. Det er veldig trist det som er skjedd, men så beinhard kan håndballen dessverre være.