Elverum til topps?

 

Postenligaen menn ruller videre med full runde onsdag. Vil Elverum overta tabelltoppen?

Elverum har Haugaland som motstander hjemme, og skal utvilsomt være store favoritter til å ta de to poengene i den syvende runden.

 

Drammen som pr i dag leder serien har i våre øyne en noe vanskeligere oppgave. ØIF Arendal er et vanskelig lag å møte på bortebane, og med fullsatte tribuner i Arendal til det som er en av sesongens største hjemmekamper vil trolig trener Leif Gautestad piske gutta sine fremover.

 

ØIF kommer fra en historisk borteseier mot Haugaland, mens man på hjemmebane jakter revansje etter det forsmedelige 27-30 tapet mot Stord i siste hjemmekamp.

 

Drammen er favoritter om man leser tabellen isolert, Et oddsspill på poengtap til serielederen vil derfor trolig være en risikofylt investering. Men med Gautestad ved roret i ØIF, og DHKs poengtap i hjemmemøtet med Runar friskt i minnet, tillater vi oss i å spekulere i en overraskelse i Aust Agder.

 

Et annet spennende oppgjør i dagens runde er duellen mellom Bodø og Sandefjord. Dette er lagene som er sist plassert på tabellen, og laget som taper her vil etter denne runden ha minimum fire poeng opp til sikker plass på tabellen.

 

Mennenes runde ser slik ut:

Follo – Stord kl 1745

Bodø HK – Sandefjord kl 1800

Runar – Fyllingen kl 1800

Elverum – Haugaland kl 1800

ØIF Arendal – Drammen kl 1800

BSK/NIF – Haslum kl 1800