Elverum ser til fotballen

Elverum har flere ess i ermet. Nå skal Stegavik, Lindboe, Rambo & co dessuten lære av fotballen.

Christoffer Rambo, André Lindboe og Steffen Stegavik er noen av Elverums sterkeste kort og største profiler.

Nå skal de tre profilene og resten av Postenliga-troppen til Elverum lære av de lokale fotballspillerne – og omvendt. I tillegg er det et viktig sosialt aspekt med fellestreninger og det opplegget som fotballen og håndballen nå legger opp til, i følge ostlendingen.no.

– Jeg synes først og fremst det sosiale aspektet ved fellestreningene er viktig. Vi tilhører de to største idrettene i byen, og da bør vi bygge hverandre opp framfor å være fiender, sier Lindboe.

I går ettermiddag hadde de felles orienteringsløp på trimplassen oppe ved Svartholtet, etterfulgt av fotballkamp på stadion.

Skal vi tro ostlendingen.no var ikke Rambo & co noe stort syn på fotballbanen.

Elverum Håndballs nyervervelse Christoffer Rambo spilte spydspiss, men viste at han er et langt større talent på håndballbanen. Den tidligere Spania-proffen jobbet og slet, men hadde trøbbel med å stokke beina ute på kunstgressmatta. 21-åringen fortjener likevel ros for scoring på straffespark.

Fotballgutta vant 3-1.

Men vel så viktig som sportslig utbytte var altså det sosiale og båndene som ble knyttet mellom de to store idrettene i Elverum gjennom dette opplegget.

Kanskje noe å ta med seg i andre lokalmiljøer også?

(NTH Web.red)