E-cup neste

Tertnes-jentene lader opp til spill i E-cup kommende fredag, og håper selvsagt på mer jubel.

Som følge av at kampen spilles alt på en fredag, har Tertnes spillefri onsdag.

Svenske Lugi er motstander, og kampen spilles på Lugi’s hjemmebane i Idrottshallen fredag 4.februar kl 1900.

Returoppgjøret i Bergen spilles lørdag 12.februar kl 1700 og inngår da i en håndballgalla der også FyllingenBergen har hjemmekamp mot Vålerenga.

Forrige gang det ble arrangert Håndballgalla i Haukelandshallen, var i forbindelse med EM-kvalifiseringskampen for menn mellom Norge og Nederland i oktober i fjor. Da var det nærmere 2500 tilskuere på Tertnes-kampen mot Stabæk, og helt utsolgt på landskampen.

– Vi kommer til å kjøre en fullskala Håndballgalla, hvor det blant annet kommer til å gå ut en lagstilbud til alle klubbene i regionen i nær fremtid. I tillegg legger vi opp til aktiviteter for dommere og trenere i forbindelse med kampene, og det vil bli VIP-opplegg med inviterte gjester. Vi ser frem til å fylle Haukelandshallen, sier Trygve Johnsen som er markeds- og arrangementsansvarlig i Region Vest.

Oppgjøret mot storbyrival Vålerenga, blir årets første hjemmekamp for FyllingenBergen. Andreas Gjeitrem & co starter opp etter VM-pausen med borteoppgjør mot Oppsal søndag 6. februar. Tertnes møter Lugi i 1/8-dels finalen i Cupvinnercupen, og starter på bortebane fredag 4. februar. Hvem som stikker av med kvartfinalebilletten blir endelig avgjort i Haukelandshallen.

– Det blir lagt opp til et familievennlig arrangement, med tilhørende aktiviteter for barn. En familiebillett som inkluderer inntil 2 voksne og 3 barn koster kun 200 kr. Vi anbefaler folk å kjøre billett på forhånd, og gjerne gjennom lagstilbudet. Region Vest har etterhvert tradisjon for å arrangere gode Håndballgallaer sammen med våre toppklubber, og planlegging er godt i gang, avslutter Johnsen.

Kampene i Haukelandshallen denne dagen spilles kl.15:00 (FyllingenBergen vs Vålerenga) og kl.17:00 (Tertnes vs Lugi).

PS: Lugi vant generalprøven – med ex-Tertnes profil på laget

(Terntes)