Duda tapt

Sluttspillet kan bli det siste Izabela Duda gjør for Storhamar.

Izabela Duda, her fotografert med ryggen til etter et skuddforsøk mot Lene Rantala i Larvik, har vært en viktig spiller for Hamar-laget.

Klubbens økonomi gjør imidlertid at Storhamar er avhengige av eksterne bidragsytere for å få til en løsning, og så langt har det ikke lykkes å få til noe, skriver Hamar Arbeiderblad.

I Storhamar-leiren har man imidlertid ikke gitt helt opp.

– Det er fortsatt håp i hengende snøre og både Iza og Storhamar håndball håper at ting faller på plass slik at hun kan fortsette i Storhamar. Hun vil bosette seg i byen og spille håndball for klubben i sitt hjerte. Men det begynner å haste, sier Storhamar-trener Arne Senstad til HA.

Uansett vil Izabela Duda være viktig for at Storhamar skal slå Byåsen over to kamper i kvartfinalen og ta seg til sluttspillet i Drammen. For Senstad ser ikke Byåsen som noen umulig oppgave på vegen til videre håndballspill i vår.

– Vi har slått Byåsen én gang i år. Vi kan gjøre det igjen, og skal vi bekrefte posisjonen vår som et lag som kan slå trønderne, må vi gjøre det nå. Til neste år blir det verre. Da har Byåsen forsterket stallen sin, mens vi må utvikle nye spillere i stedet for dem vi har hatt til rådighet denne sesongen, sier Arne Senstad til HA.

Treneren har forøvrig merket seg at Camilla Herrem mente Storhamar var en ønsketrekning for Byåsen. De to kampene i kvartfinalene vil vise hvem som til slutt ler best.

(NTH Web.red)