CL-motstanderne klare

Kvalifiseringsgruppene til Champions League ble trukket i EHF-regi i dag.

Kvinner:

Byåsen havnet i kvalifiseringsgruppe nr 2 i den andre runden med Elda Prestigio (Spania) og WCH Metalurg (Makedonia), i tillegg til at et toer-lag fra første kvalifiseringsrunde kommer inn.

Går Byåsen så videre, vil laget havne i gruppe A sammen med Midtjylland, Buducnost og Thüringer i høstens gruppespill.

Tertnes fikk selskap av Randers (Danmark), Sävehof (Sverige) i gruppe nummer 4, i tillegg til at vinnerlag fra første kvalfiseringsrunde kommer inn.

Går Tertnes så videre, vil bergenserne møte Györ, Hypo Niederösterreich og Metz i selve gruppespillet i høst.

Det er to grupper som utgjør første runde, hvor eneren og toeren i hver av de to gruppene går videre til hver sin plass i de fire gruppene i runde to.

Fra kvalifiseringsrunde nummer to går så hver av gruppevinnerne videre til høstens store høydepunkt; selve gruppespillet i Champions League.

Larvik er direkte kvalifisert til gruppespillet i Champions League. Se egen sak på topphandball.no.

Herrer:

Haslum havnet i gruppe tre, med HC Metalurg (Makedonia), FH Hafnarfjardar (Island) og Maccabi Srugo Rishon Lezio (Israel) som sine motstandere i kvalifiseringsspillet.

– Metalurg var ingen ønskemotstander, men ellers fikk vi oppfylt to ønsker, melder Haslum HK på facebook i etterkant av trekningen.

Går Haslum videre til Champions League gruppespillet, blir laget å finne i gruppe C. Der er Hamburg (Tyskland), Constanta (Romania), Wisla Plock (Polen) Cimos Koper (Slovenia) og St: Petersburg (Russland) trukket.

(NTH Web.red)