Briljerte mot Podravka

 

Raja Toumi og Byåsen leverte varene da Podravka gjestet Trondheim søndag.

Etter flere jevne kamper i Champions League skulle det endelig gå Byåsens vei med klar margin. Trønderne ledet 18-13 til pause, etter blant annet å ha levert strålende 5-0 på de første fem minuttene.

 

Til slutt endte det hele 34-23, og Byåsen sikret dermed to meget viktige poeng i kampen om avansement fra gruppe A. Seieren gjør at Byåsen er foran Podravka på innbyrdes oppgjør med like mange poeng (4) og et poeng bak Viborg.

 

Raja Toumi briljerte både med scoringer og assists, og var på mange måter en nøkkelspiller for Byåsen. Bakover stod Kari Aalvik Grimsbø godt, og vartet opp med redninger som viser hvorfor hun er landslagsmålvakt.

 

Camilla Herrem kontret inn flere mål, og unge Marie Henriksen fikk på flere måter også vist at det fortsatt gror godt i Byåsen-stallen. Gina Lorentsen satte kronen på verket med sin småarraogante og alldeles nydelige scoring som hun slapp over hodet og inn i mål halvminuttet før full tid. Alt i alt en god kamp for Trønderne.

 

Leipzig og Viborg spilte uavgjort 20-20 lørdag, Dermed er gruppe A helt åpen før de to siste rundene.(Artikkelbildet viser Raja Toumi (nr 19) i en tidligere kamp)