" />

Bortekamp hjemme

 

Etter flere sesonger som en av Larviks viktigste brikker har Linn-Kristin Riegelhuth (bildet) som kjent satt kursen for FC København og to års kontrakt i Kongens by. Lørdag er imidlertid Linka «på hjemmebane» igjen.

Larvik HK møter FC København til gruppespill i Champions League, med avkast 1745 lørdag. Det meldes om godt forhåndssalg, men det er fortsatt plass til tilskuere i Larviks nye storstue, Arena Larvik.

 

For Linka blir dette som å spille bortekamp på hjemmebane. Riktig nok har ikke Linka spillt for Larvik i den nye arenaen. Men dugnadsgjengen og folkene i staben er de samme, og forhåpentlig vil også publikum få Linka til å føle seg velkommen hjem igjen.

 

Cecilie Leganger er meldt å stå over kampen, noe som i følge Larviks trenerduo svekker FCK klart. Samtidig skal det nevnes at Anja Andersen har en landslagsmålvakt i Christina Pedersen, så helt «borte» på målvaktssiden kan ikke klubben sies å være.

 

Både Larvik (mot Buducnost) og FCK (mot Dinamo) vant sine åpningskamper i gruppen. Vittige tunger vil ha det til at dette dermed blir en ren gruppefinale. Men vi skal kanskje ta med i betraktningen at det fortsatt gjenstår fire runder etter denne…

 

For billetter til Larvik – FCK, klikk deg inn på Larvik sin side, og følg link til billetter.