Berge vil satse

Elverum-trener Christian Berge takket nei til tilbud fra utlandet, og har bestemt seg for å bli i Elverum. Nå varsler han satsning på en egen rekruttstall for å spisse satsningen for spillere som virkelig vil satse på håndballen.

Visjonene om en egen rekruttstall er et av punktene som Elverum må oppfylle for at Christian Berge skal få det som han vil i en videre innsats for klubben.

I tillegg må et solid økonomisk fundament på plass, samt at man må sette seg klare mål for hvilket nivå klubben ønsker å være på, skriver h-a.no.

Christian Berge er positiv til det som skjer i klubben for øyeblikket.

– Jeg vet at klubben er kommet inn i en positiv steam. Sponsorene ringer selv og vil være med, og vi har fått en daglig leder som er kommet inn i klubben som en frisk vind, og som er offensiv og vil noe. Dette i sum gjør at det blåser en klar medvind for håndballmiljøet i Elverum, sier Christian Berge til H-A.no, og fortsetter:

– Hadde noen sagt til meg da jeg kom til klubben for noen år siden, at vi skulle møte Gummersbach i kvartfinalen i E-cupen, hadde jeg aldri trodd det.

Får Elverum-treneren det som han vil med satsning i klubben kan møter med europeiske storlag bli mer virkelighet enn fjerne drømmer.

(NTH Web.red)