Bare moro

Storseieren mot Frankrike tirsdag ble fulgt opp med en knusende seier mot Slovenia onsdag. Er det rart Nora Mørk (tv), Stine Bredal Oftedal og de øvrige norske jentene smiler?

Et EM er selvsagt også hardt arbeid, og prestasjonene er et resultat av nitidige forberedelser og trening.

Men akkurat nå fremstår EM som GØY. Fra ende til annen.

Det var nær sagt bestemt på forhånd at Norge skulle vinne mot Slovenia. Men en 16 måls seier på et slikt nivå er sterkt. Det er det ingen tvil om.

Til pause stod det 19-6 i Håkons hall, etter at Norge satte standarden med å gå fra 2-2 til 11-3. Og i andre omgang fortsatt det norske maskineriet å male, hvorpå forspranget økte til sluttresultatet 32-16.

Mesterskapsdebutant Nora Mørk scoret fire mål på fire forsøk, og har vist at hun er moden for oppgavene i landslagsdrakta.

Torsdag er spillefri dag for gruppene som avvikles i Norge. Ungarn venter i kampen fredag, og da skal det spilles om gruppeseier.

Vi gleder oss allerede.

Norges mål mot Slovenia:

Heidi Løke 7 mål, Nora Mørk, Linn-Kristin Riegelhuth, og Camilla Herrem – alle 4 mål hver, Gro Hammerseng og Kari Mette Johansen scoret 3 mål hver, Marit Malm Frafjord og Tonje Nøstvold 2 mål hver og Mari Molid, Tonje Larsen og Tine Stange 1 mål hver.

(NTH Web.red)