Avsluttet med stil

Tre timers forsinket avkast til tross, Larvik HK lot seg ikke affisere av Byåsens sene ankomst til Arena Larvik, og avsluttet sesongen med stil.

Forsinkede fly og stengt flyplass på grunn av tåke gjorde at Byåsen fikk problemer med avreisen til Vestfold, og kampen ble derfor utsatt til 1915 lørdag.

Den sene kampstarten virket imidlertid ikke til å påvirke Larvik-jentene, som gikk ut i et forrykende tempo og feide all tvil til side om hvem som er best i Norge.

22-7 til pause ble til komfortable 39-19 ved full tid for Larvik, det foran hele 2589 tilskuere til tross for tre timers forsinkelse.

Lene Rantala stod en meget god kamp i mål for Larvik, og var en viktig årsak til at gjestene aldri kom særlig inn i kampen. Offensivt gjorde Heidi Løke livet surt for Byåsens målvakter hele 15 ganger denne lørdagen, samtidig som flere andre spillee tegnet seg på scoringslisten med flotte mål for seriemesterne.

Ida Alstad og Camilla Herrem scoret 4 mål hver som toppscorere for Byåsen.

Etter kampen fikk Larvik overrakt gullmedaljer, etter en sesong med 22 seiere på 22 kamper i seriespillet. Norsk Topphåndball gratulerer!

Andre resultater fra Postenligaen lørdag, 22.serierunde:

Sola – Vipers 22-25
Storhamar – Tertnes 27-29
Stabæk – Fredrikstad 28-24
Flint Tønsberg – Nordstrand 29-30
Levanger – Selbu 33-26

Larvik, Byåsen, Tertnes og Stabæk endte på topp fire.
Storhamar, Levanger, Vipers Kristiansand og Flint Tønsberg tok plassene 5. til 8.
Sola ble nummer 9, Fredrikstad skal ut i kvalifiseringsspill, mens Nordstrand og Selbu rykker ned.

Nå gjenstår sluttspillet i Postenligaen, der kvartfinalene ble trukket lørdag. Utfallet av trekningen ser du HER.

(NTH Web.red)