• Foto: Stian Bye Høgsveen

Alt stemte!

Storhamar avanserte søndag ettermiddag til EHF Cupens gruppespill, etter en overlegen 26-målsseier over Tertnes.

Skrevet av Espen for Storhamar

Hvor skal man begynne, på en kveld som dette? Det hakket kanskje litt i angrepsspillet vårt i starten av kampen, men når det slapp var det jaggu ingen tvil. Jentene sto solid i forsvar, lynvingene våre løp på alt som var og i angrep var det så direkte som vi ønsker at det skal være. Da så det plutselig lett ut. Alt stemte!! I 2. omgang så løsnet det enda mer og vi vinner starten av omgangen med 18-1…. undertegnede kan ikke huske å ha sett makan.

Og bakerst da. Stine Lidén. Hva skal man si? Jeg har trent mye målvakter. Stine er by far den klokeste jeg har trent. Hu utfordrer Magnus og meg på hver eneste trening og vi digger det. Stine leser seg opp på alle lag vi møter. Hu ser mye video og veit hvor alle spillerne skyter. Hu veit sikkert hvor søsknene og foreldrene også skyter…, men i kveld, i kveld tok hun alle vanskelige skudd også. De som var såkalt ikke opptegnet. Overalt var hun. Nærskudd, langskudd, gjennombrudd osv. Det var rett og slett gøy å se på henne. At hun banner høyt når hun slipper inn mål 12 når vi har 31 selv, sier litt om typen. Fantastisk!!Alle jentene hadde fortjent noen ord om seg selv, for de er fantastiske og var det spesielt i kveld, men Guro skal få en ekstra klapp på skulderen for det hu gjør i angrep i dag. Ustoppelig. Tonje Enkerud også forresten. Hu kan litt av alt hu. Morsom spiller. God tur og lykke til på landslaget Tonje!

Hvordan kan forskjellen være så stor på én uke? Hadde jeg visst det, skulle jeg skrivd bok, men jeg syns det er fantastisk hvordan jentene selv har tatt tak i ting på kort tid. Treningene denne uka har vært veldig bra. Fint fokus fra Magnus som jeg syns har jobbet med fantastisk gode ting. Jentene har respondert bra på dette. Taktiske gjennomganger har også vært bra. I tillegg så må vi slenge inn litt snikskryt og si at jeg tror Magnus og jeg er ganske flinke til å ufarliggjøre dette for dem. Men uansett, en utrolig anerkjennelse til jentene. De gikk inn i dette med en fantastisk innstilling. At de lyktes så godt unner jeg dem virkelig. De to siste virkelig gode kampene før VM pausen nå, gjør det litt lettere å gå inn i en ny tung oppkjøring.

Til sist må vi takke dere 1000 som møtte opp. Det var en fantastisk stemning hele kampen. Tusen takk og velkommen tilbake!!

Magnus og jeg ønsker dere en god jul!