40-22 mot Kina

 Norge leverte varene med 40-22 i privatlandskampen mot Kina i Skien tirsdag kveld. Kampen gikk med nøkkelspillere som Tonje Larsen og Kristine Lunde Borgersen på trbibunen.

Drøyt 2100 tilskuere så de norske jentene ta hjem seieren med klar margin, etter at det til pause stod 20-8. Kampen ble aldri noen stor opplevelse, men Katrine Lunde Haraldsens redningsprosent på drøye 60 i 1.omgang bør likevel nevnes.

 

Lunde Haraldsen ble av den lokale juryen kåret til banens beste.

 

– Jeg er overbevist om at jeg kan spille i både forsvar og angrep i VM, sier Larvik-spiller Tonje Larsen. Dermed ser det ut til at Thorir Hergeirsson får med seg en av Norges kanskje viktigste spillere, i følge NTB.

 

Tonje Larsen. (Foto: Larvik HK)

 

Også Kristine Lunde Borgersen har håp om å bli klar til avreisen til Asia. I likhet med Tonje Larsen har Lunde Borgersen slitt med kneproblemer.

 

– Jeg kan ikke løpe, og jeg har ikke tenkte å gjøre det før jeg får lov, sier Lunde Borgersen.

 

– Men jeg håper jeg kan spille VM.

 

Landslaget fortsetter sin Norgesturne med kamp mot Kina igjen onsdag, da i Larvik, før Brasil er motstander i Bergen og på Askøy lørdag og søndag.