• Foto: Anita H. Gotehus

Søndag er også kampdag

To Rema 1000 ligaen kamper + Champions League og playoff Europacup

Champions League: HC PPD Zagreb – Elverum

Kampen i Terningen Arena endte uavgjort 30-30. Det var en kamp med mange utvisninger, lagene fulgte hverandre i omtrent 20 minutter (til 10-10) det stod 13-18 i Zagrebs favør til pause. Før kampen altså endte uavgjort.  For begge lagene er dette (så langt) det eneste poenget de har tatt i årets Champions League.

Det blir garantert ett spennende og fartsfylt returoppgjør. Om du ikke har tatt turen utenlands så ser du kampen på Viasat4, med start kl 17:00

 

Europacup playoff: ØIF Arendal – HBC Nantes

Her er hva ØIF Arendal selv sier om returkampen mot HBC Nantes

Absolutt ingen kan forvente at ØIF Arendal skal slå ut HBC Nantes. Forskjellen mellom klubbene er enorm. Vi snakker om Champions League-finalisten våren 2018. Men vi kan ha det utrolig morsomt i et forsøk på å gjøre det!

På søndag skal vi rett og slett senke skuldrene. Nyte posisjon gutta har spilt oss til. Gi alt vi har både på og utenfor banen. Ha det skikkelig gøy i et fanatisk forsøkt på å gjøre det umulige. Ha det gøy selv om det skulle gå mot oss i en kortere eller lengre periode. Nyte øyeblikket, muligheten og rammene.

Kampen starter kl 17:00, og du ser den på HåndballTV eller i Sparebanken Sør-Amfi

Bækkelaget – Haslum

Et hjemmelag som ligger på femteplass får besøk at et bortelag som ligger på plassen bak, og har åtte poeng mot Bækkelagets elleve.

Fjorårets møte på Bækkelagets hjemmebane endte med seier til bortelaget. Iflg statistikken har Haslum slått Bækkelaget i tre av de fire siste møtene. Lurer du på hvordan det går i Nordstrand Arena søndag kan du møte opp i hallen kl 18:00, eller du kan se kampen via Direktesport.no

Runar – Kolstad

Runar har så langt i sesongen slitt med å sanke poeng. Søndag kveld tar de imot serieleder Kolstad i Runarhallen A. Kampen starter kl 18:00 eller du kan se den via Dirktesport.no dersom du ikke er i nærheten av hallen.

Forrige sesongs møte i Runarhallen endte 20-23 til trønderlaget. Om du er glad i statistikk så ser du at Runar har vunnet tre av de fire siste møtene mellom «nord og sør». De to første av de fire er tilbake til sesongen 2015/2016.