1.divisjon avsluttet

1.divisjon for både kvinner og menn ble ferdigspilt i helgen. Dermed er det klart hvilke lag som rykker opp til spill i Postenligaen neste sesong.

Kvinner:

Njård er seriemestere med 41 poeng på sine 26 kamper, og rykker direkte opp sammen med Gjøvik (39 poeng).

Glassverket spiller kvalifisering mot Kamilla Ersek (bildet til h.) og Fredrikstad om retten til å spille i den gjeveste divisjonen.

Norsk Topphåndball ønsker Njård og Gjøvik velkommen tilbake i Postenligaen, og ønsker naturligvis Glassverket og Fredrikstad lykke til i kampen om den siste plassen i nese sesongs gjeveste seriespill.

Menn:

Nøtterøy (bildet under) er seriemestere med 36 poeng på de 22 kampene. Herulf Moss følger seriemesterne opp i Postenligaen (33 poeng).

Sandefjord endte på kvalikplass, og møter enten Oppsal eller Stord i kampen om spill i neste sesongs Postenliga. Hvem som til slutt møter vestfoldingene avgjøres i den siste Postenligarunden onsdag 6.april.


(Foto: nifhandball.no)

Norsk Topphåndball ønsker Nøtterøy og Herulf Moss velkommen opp i Postenligaen 2011/2012, og ønsker Sandefjord lykke til i det forestående kvalikspillet.

Web-redaktøren har naturlig nok ingen forhold til hvor lagene i de ulike Postenligaene kommer fra. Men det er interessant å merke seg at Vestfold, Norges minste fylke, minimum får fire lag i de to Postenligaene neste sesong, og faktisk kan få ytterligere ett lag avhengig av kvalikspillet for herrene.

(NTH Web.red)